Vintage-03
073508BF-CA2F-41AE-A32D-A20D52F7471E
Authentic-02
Silver-06

Pool Liner / Folie

Går i med overvejelserne om at få installeret en swimmingpool eller trænger din eksisterende pool til at blive renoveret, så vil den helt sikre og vandtætte løsning være at installere en pool liner / folie i bassinnet.

En foliemembrans grundlæggende rolle er at holde din pool vandtæt og beskytte selve konstruktionen, samtidig skal folien være med til at give din pool et æstetisk udseende som gør din swimmingpool til et rent kunstværk i din have eller i dit poolhus.

Vores anvendte folie har et rent og æstetisk udseende og egner sig til alle former og størrelser af swimmingpools, også på ældre utætte pools som oprindeligt er malet eller udført i glasfiber eller stålvæg. Når folien er blevet installeret i din swimmingpool vil der fremadrettet være minimal vedligeholdelse og du vil derefter kunne nyde friheden og resultatet af dette mange år ud i fremtiden. 

Vores montører er alle velkvalificerede og uddannede håndværkere, som har fået løbende kurser ved vores leverandører. Vi har 50 års erfaring indenfor montage af folie og har derfor en stor portofølge bag os af både store og små projekter.

Renolite Alkorplan folie kommer med en fabriksgaranti på op til 15 år, alt efter valg af folietype. 

Vi har i vores sortiment 4 serier af pool liner / folie, VOUGE, TOUCH, CERAMIC og XTREME. 

Her på siden kan du, under hver serie, se de forskellige farver og foliedesigns, og ud fra billederne finde lige den folieliner som passer til jeres ønsker. 

Vi står selvfølgelig altid klar til at vejlede dig igennem hele processen.

Renolit Alkorplan

Vogue

Vintage

URBAN

Summer

Renolit Alkorplan

Touch

Origin

Prestige

Sublime

vanity

Elegance

Relax

Authentic

Renolit Alkorplan

CERAMICS

Renolit Alkorplan

Xtreme

Sahara

Blue Fresh

Silver

Volcano

Send os din forespørgsel

Udfylde venligst nedenstående informationer og send derefter formularen ved at trykke på “Send forespørgsel”. Du modtager tilbud på din forespørgsel indenfor 3 arbejdsdage.