Saltanlæg

Sorter efter
Pris
Kategorier

Hvad er et saltanlæg eller en saltklorinator, og hvad bruges den til?

Et saltanlæg til pool er et system, der kan installeres til din pools filtreringssystem og som via en elektrolyseproces spalter tilsat salt om til en meget mere effektiv naturlig klor.

Elektrolyse er en proces, der gør det muligt at adskille/spalte forskellige elementer i en forbindelse ved brug af elektriskstrøm.

Et saltanlæg til pool fortager derfor en saltelektrolyse på det tilsatte salt i poolen om omdanner det til frit klor, der ikke nedbrydes, og som vil udføre sin opgave som desinfektionsmidlet der eliminerer bakterier og mikroorganismer i din pool.

Hvad er fordelene ved at benytte et saltanlæg til pool?

Der er flere fordele i at anskaffe og tilslutte et saltanlæg til din pools filtreringssystem. Du vil opleve en reducering af vedligeholdelse da processen er et lukket og kontinuerligt kredsløb, hvilket gør at du ikke hele tiden skal forny saltet.

Du vil opnå en bedre kvalitet af vandet, da et saltanlæg giver dig mulighed for at opnå desinficeret vand, der ikke udtørrer huden eller irritere øjnene, da spaltningen fra salt til naturlig klor er et mere skånsom desinfektionsmiddel end traditionel klor. Du vil samtidig opleve at vandet i din pool er meget blødere og at lugten af ”svømmehal” klor er drastisk reduceret og nærmest forsvundet.

Med et saltanlæg til din pool vil din vedligeholdelse blive lettere og du kan derfor lettere tillade dig at være væk fra den, når du f.eks. tager på ferie.

Økonomisk vil du ved brug af en saltgenerator, spare både plads og penge da du vil komme til bruge væsentlig færre kemikalier.

Automatisering af dit saltvandsanlæg

Der er forskellige faktorer, som kan påvirke et saltanlæg til pool og som skal justeres i anlæggets indstillinger. Her kan der være tale om vejrforhold i forhold til, om du har en indendørs eller udendørs pool samt, hvor mange badende der generelt er i poolen og hvor ofte poolen anvendes.

Der findes mange forskellige automatiserede saltanlæg på markedet, og vil du være sikker på, at det hele mere eller mindre passer sig selv, skal du vælge et saltanlæg til pool med elektronisk styring af PH, klor og algemiddel. Dette gør vedligeholdsprocessen meget nemmere og du sikrer dig samtidigt at dit badevand altid er rent og krystalklart. Der er også en god ide at have temperaturkontrol og Wi-Fi tilslutning til dit saltvandsanlæg.

Vores udvalg af saltgeneratorer og tilbehør

Vi tilbyder smarte og funktionelle saltanlæg til pool som er højt automatiserede på mange punkter.

Herudover tilbyder vi saltgeneratorer/saltanlæg, som du selv kan bestemme, om du vil udbygge med klor, pH og temperaturstyring.

I vores sortiment kan du også finde et udvalg af komponenter og tilbehør til dit saltanlæg til pool.

Du kan læse meget mere om de forskellige funktionerne af de forskellige anlæg og komponenter dertil på produktets side her på hjemmesiden.