Poolrobot

Sorter efter
Pris
Kategorier

Hvad bruges pool udstyr til?

Pool udstyr vedrører alle de nødvendige redskaber og værktøjer for vedligeholdelse, drift og fornøjelse af en swimmingpool. De anvendes til flere forskellige formål. For eksempel bruges pool pumper til at cirkulere vandet, hvilket gør at vandet kan holdes rent, snavs bliver fjernet samt det korrekte pH-niveau bliver opretholdt. Derudover hjælper filtre også med at fjerne snavs, affald og andre partikler fra vandet.

Dermed kræver det en del for at holde en pool ren, så de kan benyttes mange år fremover. Men med poolrobotter kan rengøringsopgaverne blive mere automatiseret, så hele rengøringsdelen bliver lettere og en mere overskuelig opgave. Dog er poolrobotter dyrere at anskaffe, men de giver en langt mere grundig rengøring og kan nå ud til områder, som ellers kan være vanskelige at rengøre manuelt.

Poolrobotter – Læn dig tilbage og slap af.

Det kræver en hel del at holde sin swimmingpool ren, hvis man altså ikke har en ”professionel pool boy” ansat eller allerede har automatiserede systemer til at klare opgaven.

Men fortvivl nu ej, det er nemlig blevet meget nemmere efter den innovative poolrobot kom til verden. Med en Poolrobot, også kaldet bundstøvsuger, i din swimmingpool, kan du trykt læne dig tilbage og slappe af, alt imens din pool rengøres automatisk og effektivt. Dette betyder mindre arbejde for dig og mere tid til at nyde din pool.

Gør derfor dig selv en stor tjeneste og anskaf dig en fuld automatisk poolrobot, som til enhver tid vil holde din swimmingpool flot, frisk og klar til brug.

Poolrobotten hjælper dig med at holde et sundt vandmiljø.

Det danske klima gør desværre, at der specielt i slutningen, og i starten af poolsæsonen, kræves en mere grundig rengøring af de udendørs bassiner. Dette på grund af at der er dannet grumset og uklart vand.
Meget afhænger selvfølgelig af om man har de rigtige midler til at mindske urenhederne, så som et pooltag en god poolrobot, og ikke mindst et godt filter, vandbehandling -og pumpesystem. De nye teknologier og systemer der findes i dag, kan fuld automatisk sørge for at du altid har den rigtige vandkvalitet i poolen og med en poolrobot holder du samtidig din pool flot, ren og sund ved at lade poolrobotten om rengøringen af bassinet for skidt, sand og smuds. Afhængig af modellen klarer en poolrobot, ud over bunden, også vandlinjen og poolens sider.

Hvilken model skal man vælge?

Størrelse: De forskellige poolrobotter er designet til at kunne klare forskellige størrelser og bassiner. Derfor bør du være opmærksom i dit valg på hvor stor din pool er, og starte med at kigge på kapacitet.
Pooludformning: Formen på din pool har meget at sige i forhold til poolrobotternes effektivitet. En rund eller firkantet pool er ideelle til poolrobotter, da de nemt kan komme rundt. Har du derimod en swimmingpool i en speciel udformning, som f.eks. en 8-tals pool, kan en poolrobot godt have svært ved at nå alle overflader og resultatet af rengøringen vil derfor ikke være helt i top.
Formål: Der findes poolrobotter, der kun rengør bunden af din pool. Denne type robot er ikke nær så kraftig, som hvis du vælger en poolrobot, der også kan rengøre vægge og vandkant.
Økonomi: En poolrobot giver en økonomisk fordel i det lange løb. Samtidig er der også mindre vandspild, da robotten sørger for at rense poolen mere effektivt mens den er i vandet end hvis du selv skulle gøre arbejdet.

De forskellige poolrobot mærker

For at sætte dig lidt ind i de forskellige modeller, har vi her lavet en kort beskrivelse

• Dolphin er verdens førende inden for fuldautomatiske, unikke og patenterede poolrobotter. Deres varemærke står for innovation og miljøbevidste produkter.

• Steinbach – denne serie dækker det billigere udvalg af swimmingpoolrobotter. Deres poolrobotter er ikke mindre pålidelige, men betydelig billigere.

• Zodiac – hvem kender ikke Zodiac?
Fra gummibåde til varmepumper til fuldautomatiske poolrobotter, Zodiac er aktiv over hele verden. Her findes et bredt udvalg af fuldautomatiske poolrobotter, som alle er meget gennemprøvede

• Evolution – scorer med værdi for pengene. Poolrobotterne i Evolution-serien, uanset om de er ledningsfri eller med ledning, står for fremragende rengøringsydelse til en rimelig pris.