Pumpe til pool

Sorter efter
Pris
Kategorier

En pool pumpe er et nødvendigt tilbehør til en velfungerende pool. Med en pumpe til pool får du selve det tekniske hjerte, som sørger for poolens vandcirkulation samt rensning af vandet. For at opnå en god vandkvalitet i swimmingpoolen, skal man, udover kemi, sandfilter med sand eller glas, sikre sig en driftssikker og korrekt mængde cirkulation af vandet i svømmebassinet En pool pumpe er derfor en meget vigtig del til at sikre dig sundt, rent og klart vand i din swimmingpool. Hos Pool og Wellness, har vi et bredt udvalg af pumper til pools som er beregnet til alle størrelser af swimmingpools. Har du spørgsmål eller er du i tvivl over hvilken pool pumpe du skal vælge, så står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige pumpe til dit netop dit behov. Send os en mail og forklar os lidt om dine ønsker, så vender vi tilbage til dig med råd og vejledning. Du er også velkommen til at kigge på vores brede udvalg af pool udstyr.

Poolens rensningsanlæg

Poolens rensningsanlæg består af en pool pumpe samt et filter med filtermedie. Et filtermedie kan bestå af sand eller glas. Rensningsanlægget er helt afgørende for pool vandets kvalitet og kan fjerne cirka 80-90 % af vandets eventuelle urenheder. For optimal vandbehandling anbefales det at rense det samlede vand volumen mindst fire gange i døgnet.

Hvad gør en pool pumpe?

En pool pumpe sørger for at dit badevand bliver presset ned igennem dit sandfilter, hvor vandet her bliver renset for partikler og urenheder. Det rensede vand bliver herefter, pumpet tilbage i din swimmingpool.

Hvilke typer pool pumper findes der?

Vi har et bredt udvalg af de mest anvendte og populære pool pumper i forskellige motorstørrelser og med enten en eller tre faser. Det er meget vigtigt at du afstemmer dit valg af pool pumpen til størrelsen på dit filter.

Koral® serien fra Kripsol® er den mest anvendte pumpe til pools i Skandinavien. Pumpen er rimelig støjsvag og har stor kapacitet. Vi anbefaler denne serie til pools med vandindhold helt op til 150 m3. Filterpumpen kan placeres tæt ved opholdssteder. Pumpen leveres med et kraftig for filter og transparent låg.

Med vores pool pumper fra Kripsol og Badu Speck, finder du blandt andet de klassiske on/off pumper til pools og de nye energibesparende frekvensstyrede pool pumper som kan indstilles i forskelle hastigheder, til de tidsrum poolen ikke benyttes og hvor der ikke er behov for en større vandcirkulation gennem sandfiltret. Når dit filter skal returskylles, kan disse pumper til pools give et ekstra kraftig tryk, dette er med til at give en større samlet besparelse i dit vand-, kemi- og strømforbrug. Alle 3-speed pool pumper i denne kategori er støjsvage, energibesparende og selvsugende. 3-speed pumper til pool er brugervenlige, programmerbar pumper som kan indstilles til 3 forskellige ydelser/hastigheder. Du har dermed mulighed for at køre med en selvvalgt høj filtreringsydelse om dagen og med en selvvalgt nedsat ydelse om natten, eller når poolen ikke er i brug.