Maranello – Kantflise til ovale pools

20.377,00 kr.45.655,00 kr.

Elegant, smuk og banebrydende kantflise i keramisk porcelæn. Serien leveres i lige fliser samt et stort udvalg af radiusfliser og diverse hjørner, hvilket ikke tidligere er set indenfor keramiskfliser. Serien kan anvendes til de fleste standard swimmingpools der findes på markedet. Flot bearbejdet kantflise med poleret og afrundet front samt poleret og faset i bagkanten. For at fuldende pool-området findes der tilhørende terrassefliser i de samme 3 farver som er tilgængelig i serien.

(KONTAKT OS FOR UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TILHØRENDE TERRASSEFLISER)

De keramiske porcelænsfliser er frostsikre, syrefaste, klorbestandige og resistente over for olie. Dette gør dem yderste vedligeholdelsesvenlig og tåler også rens med højtryksrenser.

Produktvisning

Nedenstående billeder viser eksempler på hele fliser, hvor du kan se struktur og farver:

-
+
Varenummer (SKU): 1032000 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Yderligere produktinfo

Katalog

Katalog-2019-Kantfliser-Beckenrandsteine-Coping-Stones-DK-DE-UK-2

Monteringsvejledning - Kantfliser

Monteringsvejledning-kantfliser4

Værd at vide om natursten

Værd at vide om Keramiske fliser

SERIE: CERAMICA

Du finder nedenstående en forklaring af produktet keramiske porcelænsfliser  og karakteristika som er en del af Scandi-Roc’s produktsortiment:

Keramiske Porcelænsfliser (Ivory White, Dusty Grey & Dusty Black)

Serien leveres i 20 mm fliser, som er anvendelig til udendørs samt indendørs brug. I daglig tale ofte kaldet en keramikflise, men den korrekte tekniske betegnelse er porcelænsflise.

Keramiske fliser produceres af ler og brændes i ovne med højtemperatur, flisernes egenskab afhænger af lerblandingens sammensætning samt brændingstemperaturen, jo højere brændingstemperatur desto tættere og mindst vandabsorberende fliser.

Porcelænsfliser er et keramisk produkt bestående af ler kaolinit, feldspat og kvarts. Efter at være presset under enormt tryk i en form, brændes fliserne, dette sker i ovne hvor temperaturen langsomt bliver varmet op til 1200 – 1400 grader C. Derefter afkøles ovnen hurtigt, hvorved leret omdannes til glas. Denne proces hedder sintring. Vandabsorberingen er på under 0,5 % hvilket er kendetegnet for en porcelænsflise. Produktionsteknikken betyder at en porcelænsflise er sværere at fremstille i forhold til en almindelig keramisk flise.

Porcelænsfliserne er frostsikre, syrefaste, klorbestandige og resistente over for olie. Dette gør dem yderste vedligeholdelses venlig og tåler også rens med højtryksrenser.

Brudstyrken samt de generelle egenskaber som beskrevet for keramiske porcelænsfliser i  20 mm gør denne type yderst anvendelige til udendørs samt indendørs montering. Udendørsfliser er frostsikre og kan pga. af deres enorme styrke bruges på terrassen, i indkørslen (kræver betonunderlag) og på altanen. Udendørsfliserne er nemme at lægge og kan lægges på flere forskellige underlag. De kan nemt lægges direkte på græs, sand, grus eller limes på betonunderlag. Præcis som man kender det fra alm. betonfliser eller naturstensfliser. Derudover kan de også lægges på små special-anordninger til bla altaner.

Nedenfor har vi beskrevet og forklaret de naturlige forekomster/kendetegn, der findes i de forskellige stensorter, og som man bør være opmærksom på, når man vælger stensort, da disse ikke må forveksles med reklamationsberettigede fejl.

Farvevariationer

Keramiske porcelænsfliser er fremstillet af naturens materialer, hvor hver enkelt produktion/brænding er unik og der kan derfor være mindre afvigelser i farvetone, overflade og struktur fra produktion til produktion.

Værktøj

Da procelænsfliser er yderst hårde at skære i, anbefaler vi at man anvender egnet værktøj til formålet.

Naturligt svind

Da vi har med et naturprodukt at gøre, må man acceptere at der kan være sten der er beskadiget på den ene eller anden vis. Produktionen samt transport er forbundet med meget håndtering. Indenfor vores branche accepteres der et svind på op til 6% hvilket man som kunde må og skal acceptere kan forekomme. Dette gør sig specielt gældende for større leverancer hvor vi opfordrer til at man har dette med i kalkulationen. Fliser der måtte blive sorteret fra anvendes f.eks ved tilskæring mm.

Tolerancer.

Tolerancer på +/- 2 mm i forhold til oplyste mål skal accepteres.

Stregtegninger af produktet