Nordic Relax – 1 – Grå – 1 persons

23.900,00 kr.

DESIGN BY NORDIC RELAX – En virkelig effektiv Infrarød Sauna

IR saunaserien er fremstillet i ubehandlet asp og har et lyst, luftig og nordisk præg. Serien er udstyret med DR FISCHER Vitae™ lamper, designet til sundhed og wellness. DR FISCHER Vitae™ er fuldspektrumlamper, som giver den optimale, naturlige blanding af IR-A, -B og -C fra 780 nanometer. Strålerne varmer kroppen direkte og trænger ned i hud og væv, øger kroppens kernetemperatur og stimulerer både hjerte-, lymfe- og immunsystemet.

Nordic Relax’s infrarøde saunaer findes i to varianter til henholdsvis 1 og 2- personers samt i to forskellige farver, sort og grå.

3 – 4 ugers leveringstid

 

-
+
Varenummer (SKU): 020-001 Kategorier: , , , , Tags: ,

Yderligere produktinfo

Bredde

Dybde

Højde

Design

Varmesystem

DR FISCHER Vitae ™ fuldspektrum lamper (IR-A, -B og -C) fra 780 nanometer

Belysning

Indbygget Lysterapi (Grøn, Rød, Blå og Lilla)

Antal personer

1

Audio System med Bluetooth

Udstyret med bluetooth og kvalitetshøjttalere

Farve

Grå

Materiale (IR)

Ubehandlet asp

Strømtilslutning

230 V, 10A

Watt

HVAD ER EN INFRARØD SAUNA

HVAD ER INFRARØD STRÅLING?

IR-stråling, infrarød stråling, er usynlige lysstråler, som vi normalt får fra solen. Til forskel fra UV-stråler er disse helt ufarlige. Så ufarlige, at de anvendes indenfor sygeplejen, blandt andet til at holde nyfødte børn varme. Infrarød varme er en form for energi, som varmer objektet direkte i stedet for at varme omgivelserne omkring objektet.

HVAD ER EN INFRARØD SAUNA?

I en infrarød sauna nyder man en behagelig varme, normalt mellem 30-60 grader sammenlignet med 70-100 grader i en traditionel sauna. De infrarøde stråler varmer kroppen direkte, uden at opvarme den omgivende luft som i en traditionel sauna. 20% af IR-saunaens energi bruges på at opvarme kabinen, de øvrige 80% bruges på at varme kroppen. En infrarød sauna giver kroppen en behagelig varme uden anstrengelse. Den opvarmes direkte og bruger et minimum af energi. Moderne og miljøvenligt!

HVORFOR SKAL JEG BRUGE EN INFRARØD SAUNA?

Denne liste kan gøres lang. Brug en infrarød sauna til at booste immunforsvaret, til at afgifte kroppen, til at reducere stress og få mere energi, til at sænke blodtrykket, til at give dig bedre sportspræstationer eller bare til at give din krop kærlighed.

I en infrarød sauna øges kroppens kernetemperatur, og de hvide blodlegemer, der indgår i kroppens immunforsvar, øges. Samtidig udvides blodkarrene, hvilket kan forbedre sundheden og sænke højt blodtryk. Gift og slagger udskilles, når man sveder, endorfinerne øges, og man får mere energi. Varmen gør underværker for huden, som bliver blødere og mere elastisk, samtidigt med at kollagenproduktionen øges. Produktet kan med fordel anvendes af personer med hudproblemer som akne eller rosacea. Øget blodcirkulation i kombination med varme lindre nakke-, ryg og muskelsmerter og mindsker risikoen for betændte og stive led. På grund af dette har produktet allerede længe været anbefalet til smertelindring.

Der er altså flere grunde til, at du skal bruge en infrarød sauna.